Szia!

Először is köszönöm, hogy benéztél az oldalamra. :)

Biztos, hogy nem fogok tudni bemutatkozni 10 mondatban, mert mindig dől belőlem a szó. :)))

Lívia vagyok, 44 éves (igen, bátran vállalom :)), feleség, háziasszony, 3 gyermek (11, 15, 18 évesek) és egy mopsz kutyi (4 éves) édesanyja. Szeretek sütni, (kedvenc süti receptjeimet is megosztom Veled) olvasni, lustálkodni... igazából mindent szeretek csinálni-ha pedig valamit nem annyira, akkor azt olyankor csinálom, amikor kedvem van hozzá. Unalmasan hangzik? Szokványos? Elárulom, nem az. Közel sem. 

Évek óta mondogatják a gyerekeim, hogy nem olyan anyuka vagyok, mint a barátaik anyukája. Teljesen másképp állok hozzá a gyerekneveléshez, a házasságom sem olyan, sőt az egész családi életünk is teljesen más, mint a legtöbb családé. Nem lehet bekategorizálni "lazaanyunak", "paraanyunak" vagy egyéb más "anyunak". Egyszerűen csak önmagam vagyok. Nem változtam soha és nem is fogok.

Mielőtt férjhez mentem, láttam sok családot és azt mondtam magamnak, én ilyet nem szeretnék. Én akkor is élvezni szeretném az életet, ha már saját családom lesz. És örömmel jelentem, így is van.

Pont ezért gondoltam, hogy segítenék olyan Anyukáknak, akik úgy érzik, gyerek-esetleg férj-mellett nincs életük. Akiknek nincs idejük saját magukra, egy jó könyvre, egy filmre, lustálkodásra, a férjükre, akik "nem bírnak" a gyerekeikkel (kicsi, nagy gyerek témában is otthon vagyok)....vagy hasonló gondjaik vannak. A kedves Apukáknak is lenne pár jó tanácsom. Ja... és nem utolsó sorban házassági tanácsokkal is tudok szolgálni. :) Persze csak annak, aki kíváncsi rá.

Tehát, ha szeretnél egy nyugodt, kiegyensúlyozott, de nagyon vicces, nagyon nevetős családi életet élni, akkor írj bátran!

Szeretettel várok minden levelet!

Üdv.: Lívia